Lokalforankret tegnestue med stor erfaring

Arkitektfirmaet_vest43.jpg

Arkitektfirmaet Vest er baseret i Vestjylland, og vi har rigtigt mange års erfaring inden for branchens mange facetter. Vi kan stå for hele byggeprocessen fra skitser og budgetter til projektering og tilsyn, til byggeriet står færdigt og er klar til ibrugtagning. Gennem samarbejde med andre faggrupper sørger vi for, at projekterne opfylder gældende krav og normer.

Vi vægter det gode samarbejde med bygherren meget højt, da det skaber det bedste resultat. Hos os er du sikker på en tæt personlig kontakt, og vi holder fokus på funktion, æstetik og de økonomiske rammer for dig – og vi leverer altid til tiden.

 
5I7A9422.jpg

Kompetencer

Arkitektfirmaet Vest arbejder med projektering og rådgivning inden for næsten alle former for byggeri: Det er både opgaver for det offentlige som plejehjem, ældreboliger, institutioner og almennyttige boligbyggerier samt parcel- og fritidshuse og erhvervsbyggerier.

Vi udfører også renoveringsopgaver samt om- og tilbygninger ved skoler, børnehaver og præstegårde. Renovering af kirker har vi også opbygget en solid erfaring inden for.

Hos Arkitektfirmaet Vest står vi altid for iderige og spændende projekter, hvor der bliver lagt stor vægt på funktionalitet og udseende – desuden er vi kendt for at anvende gode og solide materialer samt afprøvede løsningsmodeller.

Historie

Arkitektfirmaet Vest blev en realitet i 2006, da arkitektfirmaerne Ole Rotbøll ApS i Nr. Nebel og Tegnestuen ApS ved Knud Christensen i Outrup fusionerede. Ved samme lejlighed indtrådte medarbejderne Kjeld Pedersen fra Tegnestuen ApS og Alfred Jepsen fra Arkitektfirmaet Ole Rotbøll ApS i det nye arkitektfirma i Nørre Nebel.

I 2017 flyttede vi i nye lokaler i Outrup.

Medlemslogo_arkitektfirmaet_vest.jpg